menu
home      nieuws      team      contact     

Onze sportrolstoelen

Toon
 
basketbal
RGK
De RGK Interceptor is een op maat gemaakte basketrolstoel.
 
basketbal
RGK
De ultieme basketbalstoel en tevens de keuze van ´s werelds beste basketbalsporters.
 
omnisport
RGK
De RGK Club Sport is een multisportrolstoel die instelbaar is, geschikt voor sportclubs of sporters die een breed gamma aan sporten beoefenen.
 
tennis
RGK
De meest geavanceerde tennis rolstoel beschikbaar! De GrandSlam is één en al vloeiende bewegingen.
 
basketbal
RGK
De toekomst is nabij! RGK maakt een enorme sprong voorwaarts in design, de Elite X is de perfecte combinatie van nieuwe technologie en materialen.
 
dans
RGK
Alleen de beste materialen worden gebruikt in d RGK Danza. Zijn titanium heeft alle positieve eigenschappen van aluminium, met een natuurlijke schokabsorptie.
 
rugby
RGK
Een echt beest. Perfect aangepast voor high-impact gameplay en de pure agressie van rolstoelrugby. Lichtgewicht, slijtvast en wordt op maat gemaakt.
 
wheelen
Wolturnus
Sinds de introductie in 2004 heeft de Amasis-racerolstoel wereldrecords gebroken en vele overwinningen behaald in de Paralympische Spelen.
 
rugby
GTM
Een aanvallende rugbystoel, perfect voor de agressieve aanvaller. De stoel heeft een versterkte, zeer solide en veilige bouw. Wordt op maat gemaakt.
 
rugby
GTM
De GTM Zoltar is een verdedigende rugby stoel. De Zoltar heeft een versterkte, zeer solide en veilige bouw. Deze stoel wordt op maat gemaakt.
 
basketbal
GTM
De GTM Gladiotor is sportrolstoel voor rolstoelbasket. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
tennis
GTM
De GTM Open is een sportrolstoel voor tennis spelers. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
dans
GTM
De GTM Tango is een extreem lichte sportrolstoel voor rolstoeldans. Wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
schermen
GTM
De GTM Fence is een sportrolstoel voor schermers. Deze sportrolstoel wordt op maat gemaakt met uw individuele maten!
 
wheelen
O Racing
De O Racing OITA is een op maat gemaakte wheeler.
 
wheelen
Top End
Deze Eliminator™ OSR racer is ontworpen voor snelheid. Uitzonderlijk stabiel dankzij de superrigide horizontale hoofdbuis en een optimale voorvorkhoek.
" Ik was al een tijdje op zoek naar een sportrolstoel maar twijfelde welke oplossing voor mij geschikt was. Toen ben ik eens langsgegaan in de toonzaal van Move all the way. Je krijgt er meteen een goed idee van wat er mogelijk is, je wordt er warm onthaald door professionele mensen die weten waarover ze praten en een goed inzicht hebben in wat de "perfecte" oplossing zou kunnen zijn voor jouw specifieke (sport) verwachtingen. "move" dus maar snel naar Move all the way... "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube