menu
home      nieuws      team      contact     

Onze actieve rolstoelen

Toon
 
vast frame
RGK
Met een geïntegreerde titanium achteras is deze lichtgewicht perfect voor ervaren rolstoelgebruikers die uitkijken naar de meest hoogwaardige actieve rolstoel.
 
vast frame
RGK
Een klassiek RGK design, geschikt voor voor wie gemakkelijk, licht in gewicht en onafhankelijk transporteerbaarheid het belangrijkste is.      
 
off-road
RGK
Speciaal ontwikkeld voor het project ´U-Turn´. Een verdere ontwikkeling van de rolstoelen gebruikt in de tv-reeksen ´Beyond boundaries´ en ´Voorbij de grens´.
 
vouwbaar
RGK
Luchtvaart, vakantie, reizen? Geen probleem! De Tiga FX rolstoel is zo draagbaar dat hij past in vliegtuigen, kluisjes of de kofferbak van je auto!
 
vast frame
RGK
De TIGA wordt 100% op maat gebouwd en combineert je persoonlijke wensen met technologie, flair en stijl. Het meest veelzijdige model van RGK.
 
vast frame
RGK
De lichtste aluminium actieve rolstoel op de markt! De Sub4 is de vernieuwde, lichtere versie van de RGK Tiga.
 
vast frame
RGK
Het titanium frame heeft het voordeel goed resistent te zijn tegen corrosie en zout water, wat van de Octane Sub4 de ideale rolstoel maak voor avontuur.
 
vast frame
RGK
Speciaal ontworpen voor de individuele afmetingen van uw kind en kan worden gepersonaliseerd door middel van een keuze uit kleuren en borduursels.
 
vouwbaar
RGK
Met een gewicht van slechts 5,5 kg is dit de ultieme rolstoel voor de actieve levensstijl, waardoor hij moeiteloos in de auto past!
 
vast frame
RGK
Met nieuwe baanbrekende technologie heeft RGK ´s werelds eerste écht op maat gemaakte carbon rolstoel geproduceerd.
 
vast frame
RGK
De Hilite XTR is een 100% maatwerk rolstoel en is gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. Hij is functioneel, lichtgewicht en comfortabel.
 
vast frame
RGK
De Tiga F2 is de perfecte aluminium rolstoel om voor het eerst maatwerk te ervaren.
 
vouwbaar
Invacare
Eén rolstoel, veel mogelijkheden, opvouwbaar of verstelbaar. Deze lichte rolstoel kan zich perfect aanpassen aan de noden van de kinderen.
 
vast frame
Küschall
De vernieuwde versie van de K-Series waarbij de grote verschillen in het design en de bouw van het frame zitten. Robuuster dan zijn voorganger.
 
vouwbaar
Küschall
Lichtgewicht rolstoel met een uniek vouwsysteem. Het nieuwe hydro gevormd voorframe biedt meer rigiditeit en is robuust in combinatie met een ergonomische vorm.
 
vouwbaar
Küschall
Het vernieuwde model van zijn voorganger de Küschall Compact. Met het nieuwe frame is de Compact 2.0 500g lichter dan zijn voorganger.
 
vast frame
Küschall
Elegantie vormt de kern van deze op maat gemaakte KSL. Ongeëvenaarde kwaliteit in een strak, minimalistisch ontwerp.
 
vast frame
Küschall
De Küschall K-Series 2.0 actieve rolstoel is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar lichtheid, compactheid en gebruiksvriendelijkheid.
 
vouwbaar
Küschall
De Küschall Compact 2.0 Junior is de absolute standaard voor betrouwbaarheid, eersteklas kwaliteit en uitstekende functionaliteit. Küschall Compact 2.0 Junior
 
vast frame
Wolturnus
De W5 is ontworpen voor een actief leven. Deze lichte rolstoel heeft een optimale sterkte-gewichtsverhouding en maakt optimaal gebruik van uw bewegingen.
 
vast frame
Wolturnus
Een compacte en stevige rolstoel voor actief gebruik. Wordt geleverd met een vast frame, een ergonomische zit en tal van aanpassingsmogelijkheden.
 
vast frame
Wolturnus
Een actieve vast frame kinderrolstoel die een optimale balans maakt tussen kracht en gewicht.
 
vast frame
Wolturnus
De Tukan is de ideale rolstoel voor ervaren en actieve gebruikers die hun wensen kennen.
 
vast frame
GTM
Een van de nieuwste modellen van GTM, de Mustang. Hij voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gebruikers. Licht en betrouwbaar.
 
vast frame
GTM
Een actieve vast frame rolstoel voor tieners of kinderen.
 
vast frame
GTM
Een actieve vast frame rolstoel voor kinderen.
 
vast frame
GTM
De GTM Smyk is een actieve vast frame kinderrolstoel voor kinderen vanaf 3 jaar.
 
vast frame
Ti Arrow
De Z-Line is een lichtgewicht actiefrolstoel met een uniek design. De kuipstoel is gemaakt voor een ideale zithouding en 100% contactoppervlak met de zitting.
 
vouwbaar
Otto Bock
Een actieve rolstoel met een vouwbaar frame. Met de rijkarakteristieken en het uiterlijk van een vastframe rolstoel is dit de ideale compacte rolstoel.
 
vast frame
Otto Bock
De Zenit R is een vast frame rolstoel met een zeer goede rijeigenschappen voor de actieve rolstoelgebruiker. Kan naar eigen wens ingesteld worden.
 
vouwbaar
Otto Bock
De Avantgarde is ondertussen aan zijn vierde generatie toe. Hij is licht, compact, gemakkelijk vouwbaar en beschikbaar in 2 modellen.
 
vouwbaar
Otto Bock
De Avantgarde Teen is een vouwbare actiefrolstoel voor kinderen, met zeer goede rijprestaties waardoor er weinig kracht voor nodig is om ermee te rijden.
 
vouwbaar
Quickie
De Xenon² zal je overtuigen van zijn eigentijdse en sprekende ontwerp, uitstekende rijeigenschappen en gemakkelijke transfers in en uit een voertuig.
 
vouwbaar
Quickie
De Quickie LIFE T combineert een hoogwaardige, lichtgewicht rolstoel met een stijlvol design die aan jouw lifestyle kan worden aangepast.
 
vast frame
Quickie
De nieuwe Argon² is de ideale mix van een vastframe rolstoel en heeft vele instelmogelijkheden.
 
vouwbaar
Quickie
Identiek aan de gewone Quickie Xenon, alleen in de kleinste maten verkrijgbaar. De lichtste (net geen 8,4 kg) opvouwbare rolstoel ter wereld.
 
vouwbaar
Quickie
Door het minimalistische ontwerp te finetunen is de Xenon² de meest hanteerbare, stabiele en wendbare mobiliteits­oplossing voor jou.
 
vouwbaar
Quickie
De Xenon² zal je overtuigen van zijn eigentijdse en sprekende ontwerp en uitstekende rijeigenschappen. Een open frame gecombineerd met een laag gewicht.
 
vouwbaar
Quickie
Deze QUICKIE Krypton F is een ultra-lichtgewicht vouwframe rolstoel met het vertrouwde minimalistisch ontwerp. Maakt gebruik van gepatenteerde ultramode carbon.
 
vast frame
Quickie
De QUICKIE Krypton R is een ultra-lichtgewicht vastframe rolstoel met het vertrouwde minimalistisch ontwerp.
 
vouwbaar
Quickie
Deze compacte alleskunner herbergt een maximum aan mogelijkheden, verpakt in een karakteristiek en sprekend ontwerp.
 
vouwbaar
Quickie
De Life RT combineert een modulair frameconcept met een stijlvol design en is licht van gewicht.
 
rolstoelfiets
Huka
De Diaz, die uitgerust is met een middenmotor, is geschikt voor kinderen en volwassenen en kan voorzien worden van verschillende zit mogelijkheden.
 
vouwbaar
Zippie
De Zippie Youngster 3 is een vouwframe rolstoel voor actieve kids. Door het gebruik van innovatieve technologieën groeit de rolstoel met het kind mee.
 
vast frame
Zippie
Zippie Simba, je trouwe maatje! Een vastframe rolstoel voor actieve kids. Hij groeit mee, is super wendbaar en een echt lichtgewicht.
 
vast frame
Progeo
De Noir 2.0 is een maatwerk rolstoel met een carbon fiber vast frame. Het lichte, stevige carbon frame zorgt voor een mooie en exclusieve uitstraling.
 
vast frame
Progeo
Een vast frame maatwerk rolstoel.
 
off-road
Hippocampe
De Hippocampe rolstoel bestaat in 3 verschillende uitvoeringen: Hippocampe off-road, Hippocampe marathon of Hippocampe zwembad.
 
vast frame
Progeo
De Progeo Joker Junior is ontworpen om een kind met een fysieke beperking in staat te stellen dynamisch door het leven te gaan.
" De paragames in Breda op zondag 13 oktober zijn enorm goed meegevallen. Samen met Kristel Gevaert behaalde ik goud in het dames dubbel rolstoelbadminton. Ook in het dames enkel rol B behaalde ik goud, met dank aan de fantastische sportrolstoel die je aan mijn behoeftes aanpaste! "

Ann De Raeymaecker —
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Bel 056 19 09 09    E-mail info@movealltheway.be
Vanneste-Verweestraat 17    B-8540 Deerlijk
Move All The Way Facebook
Move All The Way Instagram
Move All The Way Youtube